• Norsk
  • English

Vis nyhet

Fedrerett med nye nettsider

Av: Kenneth Mikalsen
Publisert:

Fedrerett har oppgradert nettsidene denne uken. I tillegg til mobilvennlige sider tilbyr vi nå også en engelsk utgave og et lukket område for våre medlemmer.

Fedreretts opprinnelige nettsider ble utabeidet i 2012 i organisasjonens spede begynnelse. Siden den gang har mye forandret seg og et ønske om å oppgradere de de gamle sidene ble stadig sterkere.

Engelsk utgave

Ettersom også mange utlendinger involvert i barnefordelingssaker har vi valgt å tilrettelegge for en engelsk utgave i tillegg til den norske. Dette mener vi vil være et viktig tiltak på sikt i et multikulturelt samfunn slik dagens Norge er blitt. I tillegg vil vi med dette også kunne bidra til å opplyse også på et internasjonalt plan på en helt annen måte enn tidligere.

Den engelske utgaven vil til å begynne med kunne framstå noe begrenset på grunn av manglende ressurser til å oversette sakene. Personer som er interessert i å bistå redaksjonen i oversettingsarbeidet er velkommen til å ta kontakt med oss.

Video

De nye sidene inneholder fremdeles kun den flashbaserte versjonen for inkludering av video på sidene. Dette medfører at brukere av Apple- og Samsungprodukter fremdeles ikke kan spille av videoer som vi publiserer. Etter hvert vil avspilling av video være mulig også for dem som besøker sidene med mobile enheter.

Lukket medlemsområde

Medlemmer av Fedrerett vil komme til å motta brukernavn og passord rundt årsskiftet for å få tilgang til et dedikert område for medlemmer. Området vil komme til å inneholde alt fra nyheter forbeholdt medlemmer til ofte stilte spørsmål som vi ofte mottar fra publikum. I tillegg vil vi også komme til å tilby en egen seksjon med tips til hvordan opptre i en barnefordelingssak og eget forum med interne grupper.

Vi håper at arbeidet vi har lagt ned i de nye sidene skal komme leserne og ikke minst organisasjonens medlemmer til gode. Ta gjerne kontakt med oss i redaksjonen dersom det er andre funksjonaliteter ved siden som du mener vi burde legge til.

Last kommentarfelt

Brukerinnlogging

Tast inn ditt brukernavn og passord her for å logge inn på nettstedet:
Logg inn